تلفن : 00447706923396
ایمیل : email

انتقادات از شرایط وام ودیعه مسکن / دولت می‌تواند اجاره‌ها را کنترل کند؟
  • سایت
  • 1401/04/01
  • 0 نظر

انتقادات از شرایط وام ودیعه مسکن / دولت می‌تواند اجاره‌ها را کنترل کند؟

فصل جابه‌جایی مستاجران است و اجاره‌خانه‌ها بالا. بسیاری می‌گویند توانایی پرداخت رهن و اجاره‌هایی که چند برابر شده است را ندارند. وام ودیعه مسکن هم چندان گره‌گشا نبود. برخی می‌گویند برای وام ودیعه مسکن اقدام کرده‌اند امام بانک‌ها در جریان این وام نیستند.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به وب سایت خبری تجارت‌نیوز است و استفاده از اخبار و محتوا با ذکر منبع مجاز است. کپی رایت 1401

فصل جابه‌جایی مستاجران است و اجاره‌خانه‌ها بالا. بسیاری می‌گویند توانایی پرداخت رهن و اجاره‌هایی که چند برابر شده است را ندارند. وام ودیعه مسکن هم چندان گره‌گشا نبود. برخی می‌گویند برای وام ودیعه مسکن اقدام کرده‌اند امام بانک‌ها در جریان این وام نیستند.

به گزارش تجارت‌نیوز، افزایش سرسام‌آور اجاره‌خانه موجب نگرانی بسیاری از مستأجران شده است. خانه‌هایی که چندین برابر سال قبل برای اجاره آگهی می‌شوند. وام ودیعه مسکن هم شرایطی دارد که بسیاری از اجاره‌نشینان مشمول آن نمی‌شوند. البته برخی می‌گویند حتی اگر شامل وام ودیعه مسکن هم می‌شدند باز هم برای تمدید قرارداد با صاحب‌خانه‌ها با مشکل مواجه هستند.

روز گذشته هم رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی درباره مبلغ اجاره مسکن گفت: «با مصوبه ستاد سران قوا، قرارداد یک‌ساله مستاجران تمدید می‌شود. به موجب آن میزان افزایش نرخ اجاره‌بها در تهران و شهر‌های بزرگ ۲۵ درصد و در شهر‌های دیگر ۲۰ درصد خواهد بود.» (تسنیم)

البته پیش‌تر هم در دوره کرونا دولت برای اجاره مسکن مقرراتی مانند همین مورد تعیین کرده بود اما آنطور که برخی از مشاوران املاک می‌گویند صاحب‌خانه شرایط اصلی را تعیین می‌کند.

حالا هم مجلس به این موضوع ورود کرد. کلیات طرح کنترل اجاره‌بهای مسکن در جلسه علنی امروز مجلس تصویب شد. این طرح برای بررسی بیشتر به کمیسیون عمران مجلس رفت.

برخی از مخاطبان تجارت‌نیوز نسبت به شرایط اجاره مسکن و وام ودیعه مسکن واکنش نشان دادند. در ادامه تعدادی از نظرات را می‌خوانید.

-«چرا شرایط سخت میذارن برای دریافت وام که حتما باید ۱۴۰۱ باشه؟ آقا کسی که از پارسال مستأجره تکلیفش چیه؟ کلا میخوان ندن هزارتا تبصره میذارن برای مستاجرای بدبخت.»

-«دولت باورش شده می‌تونه نرخ کرایه تعیین کنه… شما نرخ مرغ و تخم‌مرغ نمیتونی تعیین کنید!»

-«صاحبخانه ما حتی نمیاد بنگاه قراداد بنویسیم.‌ میگه اگر قرارداد میخواید خونمو خالی کنید. هرسال هم ۲۰۰ درصد به اجاره‌ها اضافه می‌کنند.»

-«اگه واقعا می‌خواین به ما مستأجرها کمک کنید چرا دیگه میگین ضامن حقوق‌بگیر ببریم. آخه تو این زمونه کی میاد ضامن ما میشه؟ آخه ما اینقدر دنبال خونه می‌گردیم با اجاره‌های خیلی بالا بخدا موندیم توش.»

-«مسئولین زحمت‌کش میگویند وام به مستاجران تعلق میگیرد ولی اکثر بانکها سنگ جلوی پا میندازن و برای گرفتن ضامن اذیت میکنند. خواهش میکنم رسیدگی کنید. سفته بگیرند و یا یارانه را برای گرفتن ضامن قبول کنند. واقعا من نمیتوانم دو ضامن کارمند ببرم.»

در همین حال برخی می‌گویند برای این وام اقدام کرده‌اند اما بانک‌ها در جریان نیستند.

-«من ثبت نام کردم. کد رهگیری هم گرفتم ولی هر شعبه میزنم میرم بانک میگن سر کاریه. هر بانکی تعیین شعبه عوض میکنم میرم دوباره میگن بودجه نداریم یا همون سر کاریه و…»

-«چرا میریم بانک برای تشکیل پرونده ودیعه مسکن میگن وام نمیدیم؟! یعنی چی آخه؟ یه کاری رو درست انجام بدین، یه دونه فقط.»

-«من که هر کافی نتی میرم میگن وام ودیعه مسکن ثبت نام ندارد. به بانک میگی اونا میگن اعتبار بهشون ندادن وامی در کار نیست.»

-«من هرچی بانک تو منطقه‌مون بود رفتم میگن بودجه نداریم همش سر کاریه.»

-«متأسفانه دو صد گفته نیم‌کردار نیست. ما که پارسال وام گیرمان نامعلوم نشد دلیلش را هم نفهمیدم. کسی هم جوابگو نیست کجا باید مراجعه کنی.»

-«پارسال هم همین شعارها رو می‌دادید.»

این خبر را با دوستان به اشتراک بگذارید :


پیام بگذارید

تمام قسمتهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی هستند